Menukaart
Entradas
Pratos Principais
Sobremesas
Heeft u een allergie of dieet wensen, meld het ons!
Entradas
Voorgerechten
Geitenkaas, kropsla, knoflook croutons, rode portsiroop
Steak Tartare – 14
Op klassieke wijze bereid
Scampi & Amêijoas – 13
Venusschelpen, grote steurgarnalen in knoflook olie
Half dozijn oesters, vinaigrette, citroen
Pao Oporto – 6,5
Onze gegratineerde stokbroodjes met kruidenboter
Pratos Principais
Hoofdgerechten
Rib eye (250 gr.), peper & cognac saus
Surf & Turf – 30
Tournedos (200gr.) & gamba’s, rode wijn saus
Emmentaler, gruyère, boerenbrood, fondue groenten (vanaf 2 personen)
Specialidades
Specialiteiten
Varkenshaas, venusschelpen, chorizo, krieltjes, tomaat
Frango Piri Piri – 18
Pikante kippenbouten met Piri Piri olie
Bife de Atum – 24
Verse tonijnsteak, knoflook, peper, koriander, limoen
Typische Portugees visgerecht (vanaf 2 personen)
Sardinhas Assada – 18
Gegrilde sardientjes, groene kruiden, aïoli, zeezout, citroen
Gamba’s Piri Piri – 26
Grote black tiger garnalen, pepers, witte wijn, room, kruiden
Al zin gekregen in Portugees eten?
Reserveer dan direct!
Sobremesas
Nagerechten
Portugese pudding met karamel
Pastei de Nata – 6
Roomtaartje, vanille-ijs, warme karamelsaus
Kaasplankje met een 10 jaar oude Tawny port
Eton Mess – 6
Vanille-ijs, verse aardbeien, meringue, room
Café Special
Speciale koffie
Café Portugese met Amendoa en room
Café Frances met Grand Marnier en room
Café Italiano met Sambuca en room