Menukaart

Entradas

Voorgerechten

Pratos Principais

Hoofdgerechten

Sobremesas

Nagerechten

Heeft u een allergie of dieet wensen, meld het ons!

Entradas

Voorgerechten
Salada de Cabrito – 12 
Geitenkaas, kropsla, knoflook croutons, rode portsiroop

Steak Tartare – 14 
Op klassieke wijze bereid

Scampi & Amêijoas – 13 
Venusschelpen, grote steurgarnalen in knoflook olie

Ostras – 15 
Half dozijn oesters, vinaigrette, citroen

Pao Oporto – 6,5 
Onze gegratineerde stokbroodjes met kruidenboter

Pratos Principais

Hoofdgerechten
Olho de Costela – 27
Rib eye (250 gr.), peper & cognac saus

Surf & Turf – 30
Tournedos (200gr.) & gamba’s, rode wijn saus

Fondue de Queijo – 17 p.p.
Emmentaler, gruyère, boerenbrood, fondue groenten (vanaf 2 personen)

Specialidades

Specialiteiten
Carne Alentejana – 21
Varkenshaas, venusschelpen, chorizo, krieltjes, tomaat

Frango Piri Piri – 18
Pikante kippenbouten met Piri Piri olie

Bife de Atum – 24
Verse tonijnsteak, knoflook, peper, koriander, limoen

Cataplana de Peixe – 26 p.p.
Typische Portugees visgerecht (vanaf 2 personen)

Sardinhas Assada – 18
Gegrilde sardientjes, groene kruiden, aïoli, zeezout, citroen

Gamba’s Piri Piri – 26
Grote black tiger garnalen, pepers, witte wijn, room, kruiden

Al zin gekregen in Portugees eten?

Reserveer dan direct!

Sobremesas

Nagerechten
Flan – 5
Portugese pudding met karamel

Pastei de Nata – 6
Roomtaartje, vanille-ijs, warme karamelsaus

Prato de Queijos – 12
Kaasplankje met een 10 jaar oude Tawny port

Eton Mess – 6
Vanille-ijs, verse aardbeien, meringue, room

Café Special

Speciale koffie
Alle speciale koffie’s: 8,5
Café Gaelico met Irish whiskey en room

Café Portugese met Amendoa en room

Café Frances met Grand Marnier en room

Café Español met Licor 43 en room

Café Italiano met Sambuca en room